Anotace: O naději a lásce
Jen kapka naděje stačí ,
aby Láska se projevila .
Slzy si z beznaděje smáčí ,
kterak u nejbližších se pochopení a Láska
neobjevila .
Neboj se Lásko, nejsi sama .
U mne najdeš to co hledáš .
Do mého srdíčka jsi zvána .
Ztratíme se v sobě a čas nám přestane
ovládat naše spojení dvou duší .
Při pomyšlení na Tebe mi ještě srdce buší .
Kapičko má , jen jedna kapka Tvá ,
tak vzácná v podobě slzy mi
srdce svírá ,
jen ten kdo miluje své srdce odkrývá .
kdyby každému skápla teď kapka naděje a lásky
tak byl rázem Ráj - a nové plátno na obrázky :)
15.10.2024 09:32:04 | šuměnka
Moc děkují paní Šuměnko za váší krásnou odpověď na mou báseň a i po dlouhé době jsem se i pousmál
20.10.2024 11:25:26 | José Zjevný