Vyhýbám se stavím zdi
Kladu cihly bolesti
Nejmíň do tvé výše
Ukrývám se v bezvěří
Šero vháním do dveří
Sám v bezbřehé pýše
Zahazuji prázdné dny
Vyhlížím ten poslední
15.10.2024
Proč za zdí skrývat se,
vždyť život je o kráse,
co přebývá v lidském úsměvu,
tak vykoukni, ať je Ti do zpěvu...
Hodně štěstí, Honzo
16.10.2024 22:32:14 | Emily Říhová
Silné...
ale já ti to tak trochu - posunu:-)
...zahazuji prázdné dny
a vyhlížím ten poslední z nich
abych ty další...moh naplnit:-)
Honzo, plň:-)
Plný dny plnej život značí:-)*
15.10.2024 22:25:14 | cappuccinogirl
tak proč tu pýchu nezmuchláš a nezahodíš?
proč nesežvýkáš ji a nevyplivneš pryč??
proč raděj stavíš zdi, proč v tohle jsi ten dříč
místo abys dal sílu soucitu, co nové city rodí...
15.10.2024 12:09:44 | šuměnka
...a myslíš, že jsem se nepokoušel? Někdy je brázda příliš hluboká a z hlušiny nic nevzejde.
18.10.2024 14:32:30 | Jan Kacíř