Ptám se tě zranitelně
jak bys mi chtěla ublížit
abych se do tebe zamiloval znovu
a tvoje rty odpovídají
věrně a křehce jako křídla ptáků
která ale neunesou všechny deště světa
Jednoho dne se na mě podíváš
a nebude to láska
co ti oči vytlačí
pouze neúnosné vyděšení
že neexistuje zrada
která nutí znovu milovat