Sada bílých holí na zdi z porcelánu
Anotace: Tahle je pro Půlnočního kovboje ...;)
...
...
ENTER
Naproti sobě
„Víš, že lásku má pod zadkem púlnoční kovboj?“
Oh, yeah
Tváří v tvář
už aby přeskočil
koníček houpací
z povrchu matrace
na hebkou sítnici
Firewall z cigaret
v šípkové omáčce
taktika praktika
z jedniček, nul
Kabelka bez vůně
s pancířem od tlaku
trilobit z telete
ze smutku, stvůr
A koanů ?
Přespočet!
Nikdo se neschová
za bílou hůl
DELETE
...
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)