znáte ten zvláštní pocit
vteřinu po půlnoci
když vše začíná od nuly?
když paměť vymazaná
se neumí bát rána
a sny se z cviček vyzuly?
znáte ty zvláštní chvíle
když světlo černobílé
ťuká na dvířka za víčky
tam někde bělouš běží
a z nebe tiše sněží
na Popelčiny střevíčky
Když sněží na střeviček
za dvířky našich víček
to sen
jen
hledá
cestu ven...
v hlavě už není spokojen...
snaží se vejít do reálného světa
pomozme mu
ať po něm veta
není...
sáhněme po něm
ve dne
když Večernice
bledne
a Jitřenka
sliby dává
ze kterých
taky
může se
štěstím
motat
hlava:-)*
16.10.2024 16:44:55 | cappuccinogirl
známe - všichni zcela jistě
jen málo z nás to umí popsat takhle eperades čistě :)
16.10.2024 10:03:59 | šuměnka