Bez signálu
Anotace: Samota duše 2024
Bydlím v díře,
kde sice
budík drnká,
ale po ránu
nehřeje polka.
Už vím,
jsem velká holka.
Cestuji za kouskem sítě.
Mobil je plný drtě.
A, Bílá pastelka.
Zvedne mi to náladu.
Lidé jsou
v popředí a bez sváru.
Alespoň něco.
Vzpomínám na písničku.
Čekám na signál
a u kávy jásám
i píšu do vzkazu.
Hurá.
Připojeno.
Zaplaceno ve výtahu.
Euforie v plném rozsahu.
To je středa v deníku.
Puntík, krok v průvanu.
Tečka, věta v karavanu.
Jů a Hele v mikrofonu.
Ahoj z vlasů kaštanů.
Chaos v krindapánu.
Přečteno 55x
Tipy 32
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ďábel sám, MartinX, mravenec, víc, Niška, Marťas9, Sonador, Ž.l.u.ť.á.k., ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)