Chýba mi Praha, už skoro viac ako rok som tam nebola a nenasávala tú jedinečnú atmosféru :( krásna báseň!
19.10.2024 22:12:00 | Pettie
Před koncertem Iron Maiden, nás neteř provedla těmi klidnějšími části Prahy. Opravdu jsem koukala jaké krásné místa se nacházejí v našem hlavním městě...
16.10.2024 23:43:37 | Marťas9