Tolik mi chybíš!
To slovo t.o.l.i.k nezná konce vět
Nejsem už malá…nehraju na kdyby
však Tvojí chuť znám téměř nazpaměť…
Vášně jsou chyby?
Některé vskutku mají vnadný vzhled
Láska mnou sálá…nedokážu přibít
touhy, jimž zvládnu lidsky rozumět…
Půjč mi své sliby…
Skousnuté ve rtech vrátím ti je zpět
Tma rozvětralá…a sny nepolíbím
Chybění chybně dráždí mne i slovosled…