Poslední kapka
V dešťové kapce,
přiletěl hladce,
ten pocit osvěžení,
příjemné potěšení.
Po tváři válí sudy,
místama neví kudy,
pak přes rty do kopce,
žene se divoce.
Přeskočí přes propast,
byla to menší past.
Nakonec na bradu,
po pádu v rozkladu.
Jednou zas vznese se,
do oblak, jako pták,
osvěží jiného,
já tu již, nebudu stát.
Přečteno 48x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Básně od lesa, Ž.l.u.ť.á.k., Marcone, Psavec, šuměnka, Elisa Day, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)