ZVS

ZVS

Základní vojenská služba

Miluji život miluji já tebe
miluji vše co mi připomíná tebe
Pro tvoji lásku udělám vše
jen z vojny já nemohu za tebou hned

Několik měsíců přečkáme dobu
pak půjdeme spolu
v srdcích svých bez kapky bolu
půjdeme vstříc všem dnům co příjdou
půjdeme mi mi s naší láskou

Vojna je dlouhá pro ty co milují
zkouší je z věrnosti zkouší a trpí
Kdo v zkoušce obstojí
kdo zradí kdo ustoupí

Kdo v zkoušce obstál ten už ví
že láska pak voní po růžích
že láska je život
který chcem žít
Autor Monty, 16.10.2024
Přečteno 34x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí