Úsměv

Úsměv

Asi jsem zapomněl, jak se mám smát.
Asi jsem zapomněl, jak štěstí prožívat.
Vše je jen na oko, jak zvednuté rty.
Na oko štěstí, však plné prázdnoty.

Sám jsem si uzavřel, tu cestu emocí.
Cestu již nenajdu, bez tvojí pomoci.
Falešný smích, falešná záře.
Falešný úsměv, plní mé tváře.

 

Autor Notimportant, 16.10.2024
Přečteno 44x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Psavec, cappuccinogirl, Kan, zase já, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tahle báseň je krásná a já se s ní ztotožnil. Krásně smutná.

17.10.2024 00:26:46 | Básně od lesa

líbí

St, jsem šťastná že tvoris a posílám pohlazení duše od kočiček mkinky a Jacka

16.10.2024 21:12:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí