Požehnání:
Požehnání:
Přeji si a to ne málo,
aby vám štěstí bylo dáno.
Abych si v klidu mohl říct,
šťastných je tady stejně víc.
Ať světlo ozáří vaše kroky
a láska prostoupí životy.
Ať se nikdy nezkazí
a nezničí ji bezpráví.
Já miluji vás lidé tak,
že přeji vám tento zázrak.
I když jsem už vysílený,
vidět vás to vždycky změní.
Přečteno 48x
Tipy 10
Poslední tipující: Laven De Brig, Verunka1, Ž.l.u.ť.á.k., Bosorka9, Gaspi03, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)