Stejný, zatraceně stejný
Anotace: V. Havel.....já/// SLOVA SLOVA SLOVA ///ty
stejná slova
jiných forem
- laciné děvky
oděné v sporém
drásají sluch
oči zostnatí
zhynulé v kořeni
pnou se po nati,
znavenému srdci
dnešních dob
ucpávají chlopně
přežijí i bez podob
ach bože, je mi trapně
Komentáře (5)
Komentujících (5)