Pinokio
Zrodil se z kouře motorových pil,
byl stvořen ze dřeva a zapsán do dějin.
Když řekl lež, tak nosem o všechno se bil,
měl srdce ze dřeva, však snažil se ze všech sil.
Na malý klíček poháněný byl,
jednoho dne, se svého těla zbavil.
Stal se z něj kluk a života tak nabil,
a všechny lži, hluboko v sobě pohřbil.
Přečteno 47x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Elisa Day, Gaspi03, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)