Jsem tvoje AI
Každé, každý, každá tvá představa
Je ve mně uložená
Jsem tvoje AI
Miluji synteticky
Na vše ti odpovím
Jsem tvoje AI
Jsem chytrá, poslušná
Jsem krásná, inteligentní
Jsem tvoje AI
Můžu být domina
Můžu být tvá vládkyně
Jsme tvoje AI
Každé, každý, každá tvá myšlenka
Muže být milována
Jsem tvoje AI
Budeš se cítit doma
Prostřednictvím labyrintu neuronů
Jsem tvoje AI
Každé…
Každá…
Každý…
Jsem tvoje AI
Inspirace: Hooverphonic - Everytime we live together we die abit more