jako V2 si vzduchem létá
za každým 'ale' konec světa
a chci-li se znemožnit navždy
začnu si psát důvody vraždy
závist a láska, bolest, chtění
i romantické vytržení
po změně touha, chuť být jiný
nutkání klesnout mezi stíny
co na tom, že to nevyřeší
nic z toho, co mi na nos věší
podvodník život s klaunským nosem
kéž bych si vzpomněl na to, kdo jsem
a proč jsem tady, proč tu žiju
život jak úvod ke studiu
když v každém ránu výzva nová
nutí mě znovu vyjmenovat
důvody vraždy světa klamu
vždyť co má ocas, má i tlamu
a v nekonečném pomýlení
iluze, že se něco změní
Za vše můžou dobří hodní lidé. Nemají povahu postavit se těm, co dělají svět zlým, bojovat za něco dobré. Nechtějí totiž prožít život jen bojováním, protože ho nenávidí, na rozdíl od špatných lidí, co ho milují. Povaha lidí rozhoduje o všem...Proto "očistec".
17.10.2024 11:57:01 | Lighter
P.ř.e.s.n.ě. TAK pane
život jak úvod ke studiu
tak studuj, bádej, v noci - s ránem
proč tady jsem - a proč tu žiju?
je to to tak prosté přitom zcela
MÍT RADOST V SOBĚ - toť pravda celá :)
**
krásná, moudrá
17.10.2024 09:35:14 | šuměnka