I když

I když

Nechtěl jsem jít sám
tak jsem se doprovodil na klavír
dal klapky na oči
a šel zanechat několik stovek stop

i když vím

že po mně nebude nikdo pátrat

Posadil jsem si na ramena
vycvičená pokrčení
do půlek vrazil kolíbavost
abych vylákal pár pohledů

i když vím

že po nich nebude nikdo šmátrat

Až potkáte postavu co bloudí
i když cesty zná
bude vám připadat povědomá
i když třeba jen proto
že má nohy a ruce

bez výčitek ji nechte padnout ………


…….. do vaší náruče
Autor Symbolic, 17.10.2024
Přečteno 42x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Elisa Day, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, RadekČ, Bosorka9, mkinka, Sonador, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

náruč je skvělé místo, kam padnout:-)

a stejně skvělé je "padnout" očkem - na tvý řádky:-)*

17.10.2024 14:28:37 | cappuccinogirl

líbí

u tebe já vždycky padnu naznak
o.h.r.o.m.e.n.í.m

17.10.2024 10:01:18 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí