Vánek

Vánek

Anotace: První ze sbírky z popela, co ještě nevznikla

 

Co psát?

V hlavě ticho
Minulé vyznělo
Mnohé zapoměno

Jen jiskřičky popela
jen v abstrakci chmýrka
Fénixova
Voláním obrazotvornosti
viděn je řád

Jako dítě si hrát
jako vítr na západ i východ
severu pjet o zahradách jihu
a jihu o jarním tání

Neusínej má Paní!

Svět by to bolelo
Z popela dechem
z abstrakce ticha

rozfoukej tón

 

Autor Niška, 17.10.2024
Přečteno 29x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel