Anotace: ...
Jednou se slza narodí
vyrve pocit z tebe
Stejnou vteřinou
odmítneš sebe
Ponor je tím místem
V pustém srdci jabloň rozkvete
Úmor
Ano, tak to je přesné.
17.10.2024 12:00:02 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?