Osvícení

Osvícení

Našla jsem klid a ty to můžeš nechat být.
V klidu ke spánku si lehni a a ani se přitom nehni.
Ruku pod hlavu si dej a klidně u toho dychej.
Přestav si obláček a vedle něho další, na kterém plujes a pomalu se vznášís.
Ležíš v posteli a pomalu dychas, taky u toho občas kychas.
To zda se ti sen o lučním kvítí, na které krásné slunce svítí.
Čmelák léta z květu na květ, jaká to nádhera a včeličky jakbysmet.
Voní tam tráva a ty hladíš ji rukou, prsty jí dotýkas se a splyvas s tou loukou.
Krásný pocit na srdci máš a svého snu se jen tak nevzdas.
Však nemusí to být jen sen, můžeš se probudit a s radostí se na vyšší stav vědomí naladit.
Autor Grenadina, 17.10.2024
Přečteno 36x
Tipy 5
Poslední tipující: Ondra, die4roses, Psavec, Gaspi03, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí