Ono dle slova se člověk nemůže měřit, často se jedná o nějakou nemoc a člověk jí těžko ovládá. Například u kamarádky, co má schizofrenii vím, že to není z ní, ale z té záludné nemoci, z které je i ona sama zoufalá. Je třeba pracovat s odborníkem a usměrnit tak zvolenou léčbu.
17.10.2024 13:02:37 | mkinka