Když do dospělosti
zmizí dětské oči,
trocha smutku
do duše vkročí,
že pouštíme ruku,
co dál musí sama,
s přáním, ať potká ji tanec
na klapkách od piana,
které vyhrávají
do světa lásku.
Dětství je kouzlo
zachycené na obrázku.
i tělo dospělce má často dětské oči
když zachová si dávku naivity
když nevyprchá úžas protkán city
když v nazírání světa - jinak se jim točí :))
18.10.2024 14:39:21 | šuměnka