A už je to tady
podzim začal kralovat
před očima mění zahrady
v parcích začal malovat.
Tolik krásy a těch odstínů
nenechte si ujít ani vteřinu.
Podzim je už takový
někdy trochu deštivý
jindy Slunce paprsky ještě hřeje
to se pak i kolemjdoucí usměje.
Podzim je hlavně krásně barevný
usmějme se proto na něj i my.
usmějme se snad na všechna období
každé se svou omamností ozdobí
každé z nich se předvede, co umí
a my jenom zíráme, jak velké lidské blumy :DD
18.10.2024 12:57:30 | šuměnka
Ano ,já usmívám se na každé období...
Úsměv používám často
směji se i při mytí nádobí:-)))
18.10.2024 22:06:44 | Verunka1