Lukáš
Jméno se mnou navždy spjaté
v kalendáři psané svaté...
Je to jméno mého syna
s ním on vstává, i sny mívá...
Je to jméno něžné, milé
i pro malinké roztomilé,
Lukáš, Luky, Lukášek
nezná zloby a urážek.
Všem Lukáškům, také Tobě
hodně štěstí v této době,
pevné zdraví, plno lásky
život prožij, neměj vrásky...
souhlas naprostý - mám synovce Lukáše
a vše n.e.j!! a víc kakaa do kaše :))
18.10.2024 12:13:14 | šuměnka