Pod Modřínem
U paty Modřínu
sednu si do stínu
a začnu jenom tak hrát.
Pro krásnou Malvínu
na svou mandolínu
že ji mám upřímně rád.
---------------------
Tak si tu sedím sám
zpívám a vyhrávám
na malý nástroj strunný.
O lásce přemítám
drnkám a počítám
dny až zas budu u ní.
----------------------
Rty rudé jak víno
máš sladká Malvíno
kéž bych je ochutnat směl.
Já řeknu to na přímo
že moji doktrínou
je láska, tu dát bych ti chtěl.
-----------------------
Přiznávám upřímně
že láska chybí mě
a bez ní nemohu spát.
Že nejradši na klíně
do ucha Malvíně
šeptám jak moc ji mám rád.
------------------------
I Vrabci za komínem
vědí že jedině
mé srdce jen ji patří
Trefen Serafínem
toužím po jediném
ať je tu hned, raz-dva-tři!
---
Přečteno 35x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Elisa Day, mravenec, Sonador, cappuccinogirl, Marten, Gaspi03, mkinka, enigman, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)