Přemýšlím s deníkem
Anotace: Samota duše 2024
Venku je listí
a drobky žluté
v dekoraci hnědé.
Podzim dýchá
a zima brzo přijde.
Je pátek
a na terase
zvláštní klid.
Pračka zní
jako zvuk jediný.
A vlaky drtí koleje.
Odpoledne dělám plán.
O víkendu půjdu k Janě.
Udělá prý smažený sýr.
Těším se a ráda ho sním.
Zavzpomínáme na časy
a nebudu hovořit o její nemoci.
Má to těžké
a pro kamarádku
se člověk snaží přemoci.
Diagnóza je úděl,
co člověk nespláchne.
Být oporou je krásné.
Přečteno 63x
Tipy 32
Poslední tipující: IronDodo, jort1, MartinX, Gaspi03, Dejvis, mravenec, Alala, cappuccinogirl, Anfádis, Marťas9, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)