Lukášům k jmeninám
Anotace: Samota duše 2023
Znám tři kluci
téhož jména,
jen jednoho
u Ostravy jsem neviděla.
První je z Prahy
a byl u zrodu mých básní.
Má můj sešit a ví.
Druhý je z Brna.
Ta destinace krásná
i mi oblíbená.
Už je to dávno,
co jsem se po pěší
zóně procházela.
A třetí je jen virtuální čtenář
a to není málo
i tak je kamarád,
i když z dálky,
věrným slovem má rád.
Tak vše nejlepší
kluci z literárního světa,
ať vám se točí šťastná ruleta.
Zdraví taková virtuální máma
a její básnivá barevná paleta.
Objetí a la.
Slovo je nepřenosné
i rozezpívá se kytara.
Raz, dva a sláva.
Přečteno 65x
Tipy 29
Poslední tipující: IronDodo, MartinX, Pettie, jort1, mravenec, kudlankaW, Alala, cappuccinogirl, Anfádis, Sonador, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)