MÁ ŽENO V SPÁNKU
pozoroval jsem tvé oči
zavřené brány
hladil jsem tvé vlasy
zlaté klasy
poslouchal jsem tvůj dech
kousek tebe jsem i já
vyprávěl jsem ti příběh
tys dlouho spala
hlídal jsem tvůj spánek svými slovy
nasedlas na křídla mého dechu
a vrátila ses až k ránu
Přečteno 51x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, jort1, šuměnka, Kan, Sonador, víc, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)