jen bičem šlehl zloděj Čas
a rozsypal prach strachu
hrst střepů hodil mezi nás
furt lepší než hrst hrachu
je cítit v ráně palčivé
že letí jako voda
netřeba křičet na snivé
vždyť ono se to poddá
než naprší a uschne zas
než v nás se zlomí kosti
co jsem tím myslel? Prosím vás
jen plácám pitomosti
namísto abych díval se
jak svět se k hlíně vrací
do boje šel, pak porval se
a teď tu v koutku zvrací
Střepy jsou lepší než hrách?
Já vidět bych tě chtěla,
zda neměl ty bys strach
bosýma nohama se po nich projít
A kéž bych rozuměla
kam návrat ten měl dojít?
:) ale asi mi to už nemyslí
19.10.2024 02:33:03 | šuměnka