Teplo domova
Mám ráda hřejivá srdíčka,
ta velká, i ta maličká,
zvířecí, nebo lidská
musí v nich být ta jiskra...
Mám ráda úsměv na tváři
miluji pohledy, když zazáří,
miluji rodinu celičkou,
miluji vnoučata, jsem ráda babičkou...
Hřeje mne u srdce, když pejsek hodí záda...
V ten moment si uvědomím, jak mám jej hodně ráda...
Bojím se o něj, jako o své dítě,
vytvořil pouto, jenž říká...
I já miluji tě....
jsi úžasná, Marti. plná lásky a rozdáváš ji druhým. * báseň překrásná i přednes! :-))***
20.10.2024 04:47:58 | Iva Husárková
Děkuji Ivuško moc za krásný komentík.
Ty básničky mají v sobě zvláštní kouzlo, vždycky mi moje myšlenky zajedou hluboko do srdíčka, pro ty vzpomínky... Hlavně z minulostí... Krásný den Tobě...
20.10.2024 06:17:00 | Marťas9