Bojím se že bolím,
vlídné kolem sebe.
Bojím se když stojím,
těsně vedle tebe.
Bojím se zrady,
hlavně že v srdci jí mám.
Proto asi často tady,
sama v polích chodívám.
Čeho ještě se bojím?
Že jednou propiju, víc než- li projím.
A možná se bojím,
že sama proti sobě brojím.
Bojím se tmy,
že co číhá v ní znám.
Bojím se co svými rty,
za úsměvem ukrývám.
Bojím se, že jednou,
srdce mi zchladne.
A tam kde chlad je,
tam květina chřadne.