za hranicí smyslu bytí
je smysl nebytí = nesmyslu bytí
za horizontem událostí možno zříti
tajemné nekonečno ABSOLUTNÍ diverzity :)*
22.10.2024 11:41:11 | šuměnka
Vesmírná rakev,
místa dostatek pro všechny co věří,
Černá dira, Ráj pravý...
jenom bez jablek.
Sorry;-)
19.10.2024 21:27:01 | Ž.l.u.ť.á.k.
Vesmírná rakev se šlehačkou,
v černý díře, skončí sračkou.
Je to bezjablečný ráj,
jen pro ty, co to popíraj.
:)
20.10.2024 19:46:03 | die4roses
Jen motýl Smrtihlav temnotou lítá,
divoce křidly v nicotě zmítá.
Sklenka má už zůstane nedopitá,
vlezla jsem smrti pod kopyta..
19.10.2024 21:16:30 | Elisa Day
Naštěstí Fénix se pak z tebe stal,
a znovu k životu, z popela přivolal.
A od té doby nesmrtelně bloudíš,
o smrti v černé díře, do nekonečna toužíš.
20.10.2024 19:51:03 | die4roses