xoxo

xoxo

V októbri dni zbesilo plynú,

stretávame sa vo vetre

v náručí

slnko sa skláňa

a v každom tieni,

cítim,

ako srdce hovorí mi

"maj sa".

 

Narodeniny lásky,

jari môjho sveta,

v tvojom

šibalskom úsmeve sa

čas na chvíľu zastaví

dnes oslavujem teba

každý tvoj pohyb

ma uzdraví.

 

Tajomné číslo tridsať tri

(nie tvoje, nie moje, naše

naše a životné, neverím 

v ezoteriku, ale príde mi to 

veľmi zábavné, že napriek tomu,

že nás toľko delí, vyšlo nám práve

rovnaké "životné číslo"

a ešte vraj tak magické....)

osud nám ho do rúk vložil,

vedie nás

ako nebeské prístroje

spojili sa naše cesty

tak nevšedne,

náhodne.

 

Jeseň zlatom lístie sype,

v každom rohu vánok šeptá,

že láska vždy nové začína dni

a aj keď sme tento október

obaja tak trochu ostarli

sme si bližšie

ako sme si ešte neboli

...

...

..

.

Všetko najlepšie, J.....

Autor Pettie, 19.10.2024
Přečteno 55x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Emily Říhová, jitoush, jort1, mkinka, Iva Husárková, Gaspi03, MichalK, cappuccinogirl, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

skvělé. :-))***

20.10.2024 04:04:43 | Iva Husárková

líbí

Tak to je hezké přání, přát osobně a ze srdce, na míru tomu druhému, a ne jen citovat moudra klasiků. To je už vlastně dárek pro oslavence sám o sobě.

19.10.2024 22:21:24 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí