Má mysl
Má mysl, je nastavená
Má mysl, je nastavená, na tebe
Myslím na tebe
Všechny věci, které se dějí
Má mysl, je nastavená na tebe
Divíš se, jak věci dělám
Toužím, myslím na tebe
Divíš se, jak se věci dějí
Zavřu oči, nutíš mě
Nutíš mě, dívat se na tebe
Než se nadějeme, může být všechno pryč
Jedna, dva, tři
Věci, se prostě dějí
Můžeme být v okamžiku všichni pryč
Jedna, dva, tři
Myslím na tebe
Vím, není to ideální
Ale věř mi
Myslím na tebe
Toužím, myslím na tebe
Má mysl je nastavená na tebe
Všechny věci, které se dějí
Jsou jenom pro tebe
Myslím na tebe
Nutíš mě, dívat se na tebe
Než se nadějeme
Budeme všichni pryč
Inspirace: Hooverphonic - One Two Three, Live 2012