čůrkem stéká z nebe touha
vstát a jít se tvářit vážně
další v řadě chvíle pouhá
další chuť prožít den vlažně
a tak v stavu neschopnosti
zkouším triky k povzbuzení
vstanu nebo nechám kosti
válet se až do zetlení?
vykoupej se...
21.10.2024 12:03:34 | enigman
Obzvlášť dneska zcela podobně :))
20.10.2024 08:08:00 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?