Kudrnáčova stezka
Anotace: Samota duše 2024
Fotím a dívám se po okolí.
Podzim má své
a jeho vůně baví.
Jana jde vedle mě,
kamarádka už deset let.
Tiše jdeme
a potkáváme
neznámé tváře.
Pejsek štěká v okolí.
I nohy do kopce
silně bolí.
V rovině člověk není zvyklý.
Po cestě aktivity pro děti.
Jana se směje, ať se zhoupnu.
Já se jen dívám
a do dětství prchnu.
A brána Poříčan.
Rozcházíme se.
Blízká hospoda skoro nežije,
nejsou tržby.
Nealkoholické nápoje nefrčí.
Jana má léky,
tak pivo odmítáme.
Na shledanou, krásný dne.
Tatínkové s kočárkem potkávám.
Je sluncem zalité odpoledne.
Klidně jdu a Šembera teče.
Přečteno 73x
Tipy 24
Poslední tipující: IronDodo, Jan Kacíř, jort1, Gaspi03, Ďábel sám, Alala, Marťas9, víc, Jeněcovevzduchukrásného, Kan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)