Mezi doteky

Mezi doteky

Nikdo není držitel řádu pravdy
To je divoká květina
A pokusem se ji dotknout, uchopit
uvadá před očima
Je to jako dotknout se doteku
já se dotékám a frrrrrr
lístky odlétnou v dál
tak hurá za nimi
Furt a furt do nekonečných obzor
Ne, ty musíš číhat v tichu, ani nečekat
a ona se ukáže, vtiskne neviný polibek
nesmíš se ani pohnout
neb každá myšlenka na ní, ji vyplaší
Žádná pýcha, žádná zásluha
Ovine tě, jako Matka
a ukojí zbytky tvý žízně
Autor Niška, 20.10.2024
Přečteno 30x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Anfádis, Sonador, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

mě dali jen řád zlaté šunky...

21.10.2024 11:42:05 | enigman

líbí

Pěkné

20.10.2024 19:15:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí