Z vína na kávu a zpět

Z vína na kávu a zpět

Anotace: Mám nějakou nemocnou muzu

Jsi příjemný jak ocet
snad jen svým prostým bytím
nebo jsi jen nezavřel láhev
a zkažené víno se ti vlilo
do srdce

Tady ani můj cukr nepomůže
tak šetřím zásoby
pro případ že nezbyde jiná energie
pro prostý dech

Zhořknuls a místo slov
prskáš kolem síru
že by tvá Morava měla
nepříjemný nádech Čech?

Nevím a nebudu se protloukat
bolí mě lokty a nemůžu na kolena
jen abys mi jednou kávou
zavřel múj nevymáchaný ret

Autor Laven De Brig, 20.10.2024
Přečteno 57x
Tipy 18
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Frr, jort1, enigman, Gaspi03, mkinka, Ondra, Sonador, cappuccinogirl, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dobrý...

21.10.2024 08:15:02 | Sid

líbí

Dik

21.10.2024 14:56:22 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí