Chaos a zmatek

Chaos a zmatek

Anotace: ...

Ve svých citech jsem jako v bouři zmítaná,

vůbec se v nich nevyznám

Všechny emoce se ve mně střídají,

mám pocit, že  láska odchází

 

Chaos a zmatek teď vládnou,

hledám řešení, jak z toho ven

Každá myšlenka je jako vichr,

jenž k srdci míří, ale naráží do stěn

 

Když se zpět ohlédnu,

záblesk dávných snů zahlédnu

Odvahu najít cestu k samotě,

kde chaos ustupuje a klid se vrátí

 

Po bouři, jež se přežene, slunce vychází,

ztracené oblaky se v dálce odplaví

Srdce s nadějí mi v hrudi buší,

každá vteřina novou sílu budí

 

Naše cesty jsou jakkoliv trnité,

v srdci nás vedou k pokojům

Každý krok, co uděláme vpřed,

je krok k lásce, k harmonii a k věčnému světlu

Autor Misha, 21.10.2024
Přečteno 38x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc krásné a srdcem psané . Stala v té básní slovem a to mě se to nikdy nepovedlo .

21.10.2024 21:08:46 | José Zjevný

líbí

děkuji moc, je to napsané z hloubi mého srdce

23.10.2024 19:32:49 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí