Motýl

Motýl

Anotace: ...

 

Modrý motýl létá světem,

pro mě navždy voní létem.

Objevil se nečekaně,

krouží kolem odhodlaně.

 

Cestu další ukazuje,

lehoučce si poletuje.

Na tebe si poté sedl,

pozornost tak na tě svedl.

 

Prosila jsem o znamení,

motýl modrý k zamyšlení.

Doleva či doprava,

odlišná to představa.

 

Cesta srdce nebo hlavy,

ať uklidní se moje vřavy.

Rozum proti citům - boje,

hlava jeho, srdce tvoje.

 

Modrý motýl poletuje,

s rozumem rád diskutuje.

Modrásek se nevzdává,

vítá tě a zamává.

 

Autor Jupiterka, 21.10.2024
Přečteno 36x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Ondra, Kan, cappuccinogirl, mkinka, Asteroid
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

...taky ti mávám, sestřičko*

21.10.2024 18:58:55 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí