Anotace: I kámošky se někdy chovaj jako s***ě...
heh..jojo,stačí jen jeden/jedna,ale čim víc pravejch kámošů,tim je to lepčejší =))
20.06.2007 23:03:00 | Albertinka
vis proc??? ...protoze takova neni kamoska..:) prava kamoska ti do zad kudlu nevrazi:/ to si pamatuj..
kamarady za cely zivot muzes pocitat na prstech jedne ruky , ted pravych totiz ani vic nebude:)
a pravej kamarad staci jen jeden:)
21.04.2007 10:39:00 | Woski