Vstávat s knihou

Vstávat s knihou

Anotace: Samota duše 2024

V ruce publikace
a v ní mluví Šembera.
Barevný obraz
srdce v modrém otvírá.

Vyndat pytlík s čajem.
Jím písmenka.
I to se dá.


Najedená.
Řeka i zeleň dojímá.


Svět mezi řádky utíká.

Kdo to fotil a psal?
Jana Dvořáková.
Koupí jsem jí podpořila.
Autor mkinka, 22.10.2024
Přečteno 13x
Tipy 8
Poslední tipující: Anfádis, Tomcat, Marťas9, Pablo Kral, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí