Nadešel čas říci si pár slov !
Nezvedej hlas
bodavý, jak jiskry od podkov.
Naše láska prochází krizí:
byla to sázka
tenkrát, kdy byli si, ještě, cizí.
My znali se, jen, několik dní
a hned vzali se,
jakoby den to byl poslední.
Nadešel čas našeho usmíření,
vždyť pro nás,
jiná, než tato, cesta není.
Cesta usmíření??? Tou je vždycky dobré jít...a sladit kroky:-)
Moc ráda jsem si tohle tvé dílko přečetla*
22.10.2024 17:10:09 | cappuccinogirl
na usmíření je čas
VŽDYCKY!!
a hlavně: ať je hlas
m.e.l.o.d.i.c.k.ý :)
22.10.2024 16:38:30 | šuměnka
Bože můj! Hned dávám do oblíbených děl, bomba. Nádherný styl veršů a podání myšlenky. Krása.
22.10.2024 14:49:01 | neumelec_zivota