když kámen hodíš do vody
a praskne její kůže
když na dno padnou důvody
co všechno člověk může
pak čas se točí pozpátku
a krví rány hojí
mám kolem krku oprátku
a zakopnout se bojím...
ST
když kámen voda spolkne, který jen k zemi tahal
to jako by ti sama řeka dala šanci...odrazit se ode dna*
22.10.2024 19:23:00 | cappuccinogirl