Jin a jang

Jin a jang

Černá a bílá,

světlo a tma,

jedno se za druhým skrývá,

či se to jen zdá?

 

Jin a jang,

obojí známe,

bude to tak,

jak si namícháme.

 

Slabost a síla

všechno v nás dřímá.

Jsi teplo i chlad,

můžeš shořet i tát.

 

Východ a západ,

jen v neznámu tápat.

Slunce a měsíc, 

čeho je víc? 

Autor Elisa Day, 22.10.2024
Přečteno 33x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Ďábel sám, Marťas9, die4roses, šuměnka, Iva Husárková, Kan, Ž.l.u.ť.á.k., mravenec, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí