Noční rapsodie
Když něžně hladím struny na kytaře.
a cítím polštářky svých prstů,
tak vidím tebe, jak píšeš do diáře,
zbavená všech svých smyslů.
Když zpívám písně, i ty falešné,
po nocích, v křesle schoulený,
na proti sedíš, tělo odhalené,
a oba plni toužení.
Když chci jít spát, oči však otevřené,
tak na strop s úsměvem se zadívám,
na něm jsou fantazie nakreslené,
a já tak s láskou usínám.
Přečteno 68x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Marťas9, Elisa Day, šuměnka, Iva Husárková, Sonador, Psavec, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (4)
Komentujících (3)