BRNĚNSKÁ
Su špica borec ze Štatlu.
s ničím se extra nepaplu.
Není u nás žádným švindlem
že valime po glajzách šmirglem.
Bahno tu chlaščeme z krýglu
zoncnit se chodíme k Prýglu.
A když se chcu jen tak córat
na Špilas vemu kocóra.
Nejezdím Štatlem ve fáru
z Roly si vyndu na Čáru.
Po cestě si pak u Stopky
dám ze dva, nebo tři škopky.
A když mám trošičku fóra
tak se tam klidně aj zbórám
Z Čáry se pak v okamžiku
šálkó svezu do Kéniku.
Máme tu fajn atmosféru
v Šimicách bydlím na kéru.
malé kósek od Oltecu
a makat chodím do pimpecu.
Každé kdo není dylina
ví že šmirgl je šalina.
Šalina je eletrika.
toť Brněnská je gramatika.
Já su ten konópek z Brna
z toho néhrubšího zrna.
Nésu vůbec žádné strašák
su betetelné štatlař a pašák. :-)
Přečteno 52x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Marťas9, Marten, enigman, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Vivien, Neo, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)