Ten rytmus vystihlas k tématu skvěle. Seká se to, jako atmosféra na takovém místě, člověk zůstane opařený, když je podobné události svědkem, zasekne se, hrdlo se mu sevře a chvilku trvá, než se opět probere a je schopný z té strnulosti se zase pohnout.
24.10.2024 17:32:19 | Vivien
Ano,kdo ten den jel,tak to vnímal přesně tak,jak píšeš.Dekuji a objimam.
24.10.2024 17:40:19 | mkinka
tématicky zajímavá, ale tohle je na spíše na jednotipovku ... T*
24.10.2024 17:04:46 | Pablo Kral
Já jsem vděčná že jsi četl.Vzdyt nepíšu vlastně básně pro básně, ale výkřiky duše
24.10.2024 17:09:50 | mkinka
Ono popravdě, když se člověk dívá na nehodu,tak raději mlčí, protože smrt za volantem nepřejí nikomu.Tady je to spíše o koloně,ta bolest z těch čtyřech aut v sobě a nevědomost,co bylo s rodiči,je raději vynechávat,bylo mi z toho špatně, člověk se nerad dívá na cizí neštěstí.
24.10.2024 17:16:51 | mkinka