Zkusme..
Anotace: no, nic z toho vážně nejde..nebo snad ano?
Zkusme..
Zkusme si beze slov povídat,
zkusme se zamračeni usmívat.
Zkusme stále chodit pozpátku,
zkusme nosit boty na želatinovém podpatku.
Zkusme vodu slanou stále pít,
zkusme probudit srdce, které již přestalo být..
Komentáře (1)
Komentujících (1)