Prší

Prší

Anotace: Včera večer pršelo..




Slyšíš? Prší..

Kapky deště mě po vlasech hladí,

dnes zas něžností srší

a polibky na krk mě svádí.

 

Něžný jako ten déšť, 

tvůj dotek by byl,

až se to nedá snést, 

málo kdo by pochopil.

 

Kdyby tak věděl, ten déšť, 

když svou kapkou mě na kůži lehtá,

že toužím nechat se svést, 

jenže on se mě neptá. 

Autor Elisa Day, 23.10.2024
Přečteno 33x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, MatyhoZmaty, karolinakarol, Ďábel sám, Iva Husárková, Marťas9, Tomcat, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, Kan, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí